Syukur Alhamdulillah Selesai Sudah Majlis Anugerah Kecemerlangan 2022 Maahad Tahfiz Riyadhul Jannah (MTRJ) & Penyerahan Sumbangan Kepada Pelajar Asnaf. Ucapan Terima Kasih Kepada Ybhg Ustazah Rohaiza Wakil Dari Unit Pendidikan Islam, Pejabat Agama Islam Daerah Hulu Langat Yang Hadir Bagi Merasmikan Majlis Pada Hari Ini. Terima Kasih Juga Buat Dr Hazimi Razak Dari Klinik Mediviron Pelangi Semenyih Yang Telah Hadir Bagi Memeriahkan Majlis & Menyerahkan Anugerah Kepada Pelajar.

Tidak Lupa Juga Setinggi Tinggi Penghargaan Terima Kasih Kepada Penyumbang- Penyumbang, Para Ibubapa, Pelajar, Guru-Guru & Seluruh Jemaah Pengurusan MTRJ Yang Telah Menjayakan Majlis Pada Hari Ini.
Semoga Kita Berjumpa Di Sesi Persekolahan Bagi Tahun 2023 Nanti. Insyaa Allah